Catering- ja pitopalvelut Jokioisilla

Hyvien kulkuyhteyksien päässä Jokioisilla, reilun tunnin matkan päässä Tampereelta, Turusta ja Helsingistä – ja aivan Forssan tuntumassa, suunnitellaan ja toteutetaan maukkaat tarjottavat yritystapahtumiin ja kokouksiin sekä hääjuhliin, syntymäpäiville, valmistujaisiin ja muihin muistorikkaisiin tilaisuuksiin. Täyden palvelun catering- ja pitopalvelumme vastaavat juhlasi tarjottavista pienintä yksityiskohtaa myöten. Meiltä saat tarvitsemasi astiat ja tarvikkeet, tarvittaessa omien astioiden hyödyntäminen on mahdollista.

Vailla juhlapaikkaa? Varaa tilat meiltä!

Kulttuurihistoriallisesti arvokas Jokioisten kartanon päänavetta vuodelta 1890 antaa valloittavat puitteet mitä erilaisimmille tapahtumille. Tilaa riittää mukavasti isommallekin ryhmälle, jopa 200 vieraalle – ja toisaalta pienemmät, tunnelmalliset tilaisuudet saavat arvoisensa miljöön. Muuntuvia tiloja mitä erilaisimpiin tilaisuuksiin:

  • Yritys- ja kokoustilat
  • Messu- ja juhlatilat
  • Näyttelytilat
  • Sauna
  • Ravintola
Juhlatilojen vuokraustiedot löydät täältä

Juhlamenut

Kokosimme oheen valmiita juhlamenuvaihtoehtoja, joista löydät helposti tarvitsemasi kokonaisuuden. Tarvittaessa voimme räätälöidä juhlamenun toiveesi ja tilaisuuden luonteen mukaan.

Joulumenu


Päivitämme tietojamme, maltathan hetken.

S

K

K

Menu 2


Päivitämme tietojamme, maltathan hetken.

Alkuruoka

Pääruoka

Jälkiruoka

Menu 3


Päivitämme tietojamme, maltathan hetken.

Alkuruoka

Pääruoka

Jälkiruoka

Menu 4


Päivitämme tietojamme, maltathan hetken.

Alkuruoka

Pääruoka

Jälkiruoka

Tilaa edullinen catering- ja pitopalvelumme!

Ravintola Wendla järjestää laadukkaat catering- ja pitopalvelut yksityisille ja yrityksille. Palvelemme Jokioisilta joustavasti myös lähikuntiin, kuten Forssaan, Tammelaan, Ypäjälle ja Humppilaan. Suosittelemme juhlatilaksi idyllistä makasiiniamme, jossa tilat muotoutuvat joustavasti juhlaväen määrän mukaan. Katso tarkemmat yhteystietomme ja kysy lisää palveluistamme!